Ситуація з «ПриватБанком»: підключився РНБО, а Гройсман скасував важливу поїздку до Брюсселя для спеціального засідання Кабміну

Заради того, що б рішення про націоналізацію Приватбанку було прийняте зараз активно обдзвонюють усіх міністрів, аби забазпечити голосування за відповідну постанову уряду.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Сьогодні Рада національної безпеки та оборони, імовірно, розгляне питання націоналізації "Приватбанку". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Дещо змінилось. Щодо ситуації із "Приватом" збиратимуть не міністрів, а засідання РНБО. На порядку денному єдине питання - націоналізація банку", - повідомило джерело видання.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман завтра, 19 грудня, мав відвідати Брюссель. Водночас джерела «Главкома» стверджують, що Гройсман не поїде у відрядження через засідання уряду щодо націоналізації Приватбанку. Замість Гройсмана делегацію в Брюссель очолить віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Крім того, джерела повідомляють, що заради того, що б рішення про націоналізацію Приватбанку було прийняте зараз активно обдзвонюють усіх міністрів, аби забазпечити голосування за відповідну постанову уряду.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...