Те, на що Яценюк не спромігся за два роки: Гройсман наполягає на негайному спрощенні системи адміністрування податків

Також спікер бажає досягти прозорості розподілу бюджетних коштів і на розвиток інфраструктури, і на держзакупівлі, і в управлінні державними підприємствами.

Володимир Гройсман. Фото: www.5.ua.

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман виступив за негайне спрощення системи адміністрування податків. Про це він написав у своїй статті для Дзеркала тижня, передають Патріоти України.

"Спрощення сплати податків. Прозорі процедури. Що означає просте адміністрування податків: зменшення підстав для чиновників втручатися і заважати бізнесу і створення натомість простих процедур для чесної сплати податків, а згодом — виходу бізнесу з тіні", - пише він.

Залучення інвестицій, на думку Гройсмана, вимагає провести повноцінну дерегуляцію, обмежити можливості для втручання всякого роду інспекцій в діяльність бізнесу та ввести персональну відповідальність для чиновників, які, зловживаючи своїми повноваженнями, накладають на бізнес неправомірні штрафи. Також спікер бажає досягти прозорості розподілу бюджетних коштів і на розвиток інфраструктури, і на держзакупівлі, і в управлінні державними підприємствами.

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...