Трясуть і нове, і старе керівництво: ГПУ проводить широкомасштабні обшуки в "Укртранснафтопродукті" - Сакварелідзе

З надр Генпрокуратури реанімовано справу за крадіжку нафтопродуктів Курченком.

Давид Сакварелідзе. Фото:korrespondent.netПравоохоронці проводять обшуки у колишнього і теперішнього керівництва ДП "Укртранснафтопродукт". Про це в Facebook написав заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе, інформують Патріоти України.

"На даний момент прокурори і поліцейські Одеської області проводять обшуки в офісах і за місцем проживання як колишніх, так і діючих керівників і засновників ДП "Укртранснафтопродукт". А також чотирьох інших пов'язаних з ними підприємств у Житомирі, Києві, Коростені, Миколаєві та Херсоні" , - написав він.

За словами Сакварелідзе, з надр Генпрокуратури "реанімовано справу за крадіжку нафтопродуктів Курченком".

"Також за клопотанням наших співробітників суд наклав арешт на понад 100 мільйонів гривень, які були отримані в результаті реалізації цих нафтопродуктів", - повідомив він.

Вчора правоохоронці пред'явили представникам державного підприємства і банку рішення суду, згідно з яким вони протягом наступних декількох днів зобов'язані перерахувати ці кошти на розрахунковий рахунок управління Національної поліції в Одеській області.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...