Тисячі нових робочих місць: На Львівщині відкрили другий завод японської компанії Fujikura

Володимир Гройсман висловив впевненість, що відкриття заводів такого рівня допоможе нам вже за 4-5 років завдяки успішним інвестиціям стати країною з сильною національною економікою.

Володимир Гройсман на відкритті нового заводу. Фото: "Фейсбук".

"Сьогодні на Львівщині дав старт другій черзі заводу електрообладнання і автозапчастин Fujikura. Це чудовий приклад реальних інвестицій в економіку України. Найближчим часом планується будівництво ще 4 заводів – а це тисячі нових робочих місць для українців", - повідомив голова українського уряду Володимир Гройсман на офіційній сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Переконаний, що відкриття заводів такого рівня допоможе нам вже за 4-5 років завдяки успішним інвестиціям стати країною з сильною національною економікою. Ще раз наголошую – Україна зацікавлена у тому, щоб кожен бізнес був ефективним. Саме для цього вже наступного тижня буде запущений Офіс супроводження інвестицій, який допоможе компаніям на українському ринку стати максимально успішними. Радий бачити, що наша економіка починає дійсно розкривати свій справжній потенціал", - додав Гройсман.


Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших країнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...