У 2017 році можливе припинення соціальних виплат у Росії: Росстат підтвердив різке падіння доходів

Заробітна плата росіян знизилась майже на 10%, а реальні доходи громадян РФ впали на 7%

Росія у розбитого корита: Росстат підтвердив різке зниження доходів росіян.

Вперше за період з 2009 року реальна заробітна плата росіян різко зменшилась. Про це повідомляють Патріоти України. Дані про зменшення доходів росіян наводяться на офіційному сайті "Росстату".

В липні 2016 року реальні доходи росіян впали на 7% у річному еквіваленті. В червні те саме зниження склало 4,6%, в травні - 6,2%, у квітні - 7%. За весь період з січня по липеь 2016 року падіння доходів росіян склало 5,3%.

У минулому році падіння складало 4%, а заробітна плата зменшилася майже на 10% - це перше її зниження за останні 7 років.

Крім того, різке здорожчання долара за останні два роки та підйом цін майже удвічі (ціни у Росії зросли більше, ніж в Україні) знизили рівень життя росіян ще нижче.

Величезні витрати РФ на війни в Сирії та на Донбасі ставлять під загрозу соціальні виплати та збереження мінімального рівня пенсій і прожиткового мінімуму росіян у 2017 році.

Російський губернатор попросив у Китаю завод електроніки в обмін... на продукти

четвер, 16 травень 2024, 23:16

Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев запропонував губернатору китайської провінції Хейлунцзян Лян Хуейлін відкрити в Єкатеринбурзі завод з виробництва мікроелектроніки. Натомість глава регіону пообіцяв відправляти до Китаю харчову продукцію ...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...