Путіну надають недостовірну інформацію: У Росії запанікували через шпигунів в уряді

У наданні фальшивих даних екс-депутат Держдуми та улюбений політолог Путіна Сергій Марков звинувачує "британських агентів". Начебто у звітності, що лягає на стіл президента РФ навмисно погіршені показники економіки, щоб применшити успіхи "Великої Росії"

Сергій Марков. Фото: соцмережі.

Росстат свідомо подавав президенту Росії Володимиру Путіну неправдиві дані щодо стану справ в Росії і за цим, можливо, стоїть британська розвідка. З такою заявою виступив в мережі скандальний російський політолог, екс-депутат Держдуми РФ Сергій Марков, передають Патріоти України.

Він зазначив, що після прес-конференції, яка відбулася 20 грудня, "Путін, здається, зробив висновок, що уряд дає йому невірні цифри". "Тому що в багатьох питаннях звучала недовіра до озвучених президентом цифр. Відразу після зустрічі він публічно сказав про цю проблему Медведєву. А зараз змінили керівника Росстату", - зазначив Марков.

Він вважає, що таким чином у владі визнали, що була "створена система фальсифікації". Марков зазначає, що тепер питанням фальсифікації повинні зайнятися люди з адміністрації Путіна, а також "ФСБ правильно б подивитися, куди йдуть корені".

Сам політолог в такий фальсифікації традиційно побачив руку Заходу. "Тому що це може бути і системний адміністративний збій і системна політична антипутінська діяльність в апараті уряду - може британська розвідка пише ці фальшаки?" - запитав він. У свою чергу користувачі мережі висміяли панічні настрої Маркова і запропонували відразу перевірити і кухарів Путіна.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...