У 2017 році у росіян не буде грошей навіть на відпочинок у Криму, - економіст

Завищені ціни на півострові йдуть пліч-о-пліч з низькою якістю обслуговування і тотальною мілітаризацією регіону

На відпочинок у моря у росіян не буде грошей в наступному році. Фото: "Фейсбук"

У поточному році окупаційній владі Криму вдалося частково перенаправити російський туристичний потік в анексований Крим, але вже наступного літа для громадян РФ, скоріш за все, і таке буде не по кишені. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Як розповів кримський економіст, експерт фонду "Майдан закородонніх справ" Юрій Смілянський, "До наступного курортного сезону може відбутися дуже багато змін. Настільки, що російський громадянин взагалі нікуди не їздитиме відпочивати. Тільки тому, що економіка цього йому не дозволить. Зараз давати прогноз на наступний курортний сезон дуже важко, але можу сказати точно, що хорошим він не буде".

За словами економіста, в 2016 році у деяких районах окупованого півострова дійсно спостерігалося туристичне пожвавлення, проте таких місць було зовсім небагато. "Наприклад, у Бахчисарайському районі в певні періоди часу курорти дійсно були заповнені і навіть подавалися заявки наперед, але це виключення з правила. Наприклад, Ялта і Севастополь, які в доокупаційний період збирали до 40% туристичного потоку, не користувалися попитом", - розповів Смілянський та додав, що туристи відмовлялися їхати в ці місця через завищені ціни, низьку якість обслуговування і тотальну мілітаризацію регіону.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...