У ДП "Антонов" висловили готовність приймати лоукости у своєму аеропорту в Гостомелі

У компанії вважають, що розвиток інфраструктури аеропорту в напрямку забезпечення обслуговування пасажирів стане у нагоді не тільки для аеропорту, але і для регіону взагалі, бо одним з важливих чинників стане створення нових робочих місць.

Аеропорт "Гостомель". Ілюстрація:wikiwand.com

Державне підприємство Антонов зацікавлене у використанні аеродрому в Гостомелі для обслуговування низькобюджетних авіакомпаній. Про це повідомляє прес-служба аеропорту, передають Патріоти України.

"На виконання розпорядження прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, яке було надано під час наради за участю представників ДП "Антонов" в Кабінеті міністрів України, сформовано робочу групу з підготовки бізнес-плану щодо використання аеродрому Київ-Антонов, смт. Гостомель, для обслуговування лоу-кост авіакомпаній", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, аеродром Антонов сертифікований по 1 категорії ICAO. Він може приймати і відправляти повітряні судна цілодобово протягом всього року. Зараз аеропорт використовується як порт для вантажних літаків і проведення льотних випробувань.

У компанії вважають, що розвиток інфраструктури аеропорту в напрямку забезпечення обслуговування пасажирів стане у нагоді не тільки для аеропорту, але і для регіону взагалі. Оскільки одним з важливих чинників стане створення нових робочих місць.

Раніше, керівництво аеропорту "Бориспіль" заявило про те, що не планує в 2018 році розконсервацію терміналу F під лоукост авіакомпанії.

Українцям перерахували пенсії: Ось кому заплатять на тисячі гривень більше

субота, 27 липень 2024, 13:30

Середня пенсія в Україні зросла за останні три місяці приблизно на 73 грн, до 5816 грн. У січні 2024-го українці в середньому отримували 5385 грн. Якщо ж рахувати зміну розміру пенсії за весь час повномасштабної війни, то виплати зросли з 3991 до 5816 ...

Варто знати! Українців через суди змушують заплатити податки за свої старі квартири та будинки - скільки та в якому випадку треба платити

субота, 27 липень 2024, 11:30

В Україні все ще триває термін сплати податків на квартири та будинки (за умови, якщо площа перевищує "норму"). При тому Державна податкова служба продовжує через суди отримувати з боржників податки, які вони не сплатили ще з минулих років, передають П...