З архіву ПУ. "Мізків не вистачить". "Антонов" оцінив заяву Росії стосовно "піратського" випуску модернізованих українських "Русланів"

У прес-служба підприємства наголосили, що виготовлення літаків сімейства Ан-124 під маркою "Антонов" без участі ДП "Антонов" неможливе.

Ан-124-100 "Руслан". Фото:УНІАН

Державне підприємство "Антонов" не збирається відновлювати співпрацю з російською стороною для виготовлення та модернізації літаків Ан-124-100 "Руслан". "Питання про відновлення серійного виробництва літаків Ан-124-100 "Руслан" з російською стороною фахівцями ДП "Антонов" не обговорюється". Таку відповідь дали у прес-службі підприємства у червні 2018 року, зазначають Патріоти України.

Про можливості Росії самостійно виготовляти і модернізувати літаки "Руслан" у прес-службі повідомили, що в Ульяновську був побудований виробничий комплекс, що отримав назву "Авіастар", саме для випуску "Русланів". За допомогою ДП "Антонов" було запущено серійне виробництво цього літака та випущено 36 літаків.

"Якщо йдеться про модернізацію, то передбачається внесення змін до типової конструкції. При цьому тільки розробник літака - ДП "Антонов" володіє всіма технічними знаннями та необхідною інформацією про конструкцію, властивості ресурсу, терміни служби та льотної придатності літаків Ан-124-100, включаючи дані випробувань та аналізів, необхідних для збереження цілісності конструкції. Таким чином, виготовлення літаків сімейства Ан-124 під маркою "Антонов" без участі ДП "Антонов" неможливе", - йдеться у повідомленні.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...