У Росії вже немає власної банківської системи, - експерт

У банківську сферу РФ прийшов колапс.

Дмитро Потапенко. Фото: скріншот

Відомий російський бізнесмен Дмитро Потапенко, який став популярний завдяки відеоролику з критикою економічної політики Кремля, заявив в інтерв'ю, що зараз у Росії фактично немає власної банківської системи. Також немає і ніякого імпортозаміщення, що по-суті є міфом для ЗМІ. Про це можна послухати в інтерв'ю, викладеному на Youtube, зазначають Патріоти України.

"Якщо на виробництво поставляється електроенергія, це вже є ступенем локалізації. Поставляється тепло - те ж саме. "- розповів Потапенко в інтерв'ю радіо "Говорить Москва". - "Я ось змушений засмутити.

Почнемо з головного - з кредитів. Усвідомте ще більшу глибину кролячої нори. У нас немає власної кредитної системи. Всі наші банки займаються тільки тим, що задешево беруть на Заході і задорого кредитують тут. Саме тому виник колапс - у нас немає власної банківської системи".

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...