Загублене дитинство: У Петербурзі бізнесмен зізнався у згвалтуванні п'яти прийомних синів - ЗМІ

Про сексуальне насильство по відношенню до дітей стало відомо на початку червня, коли один з хлопчиків розповів сторонній людині про домагання з боку прийомного батька.

Ілюстрація:ukr.obozrevatel.com

Петербурзький бізнесмен Георгій Томашевич, заарештований за підозрою в педофілії, зізнався в сексуальному зв'язку з усиновленими дітьми. Про це повідомляє Life з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За словами джерела, 55-річний підприємець написав зізнання, в яких повідомив, що неодноразово ґвалтував кожного з п'ятьох прийомних хлопчиків. У сексуальному насильстві стосовно шостої усиновленої дитини Томашевич не зізнався.

За інформацією Слідчого комітету РФ, у червні підприємець був заарештований за рішенням суду на два місяці. Чоловіка звинувачують у скоєнні насильницьких дій сексуального характеру відносно прийомних дітей - шістьох хлопчиків у віці від 8 до 15 років. Відносно Томашевича відкрито шість кримінальних справ, зазначено на сайті Слідкому.

За версією слідства, чоловік жив з дітьми в приватному будинку у Всеволожському районі Ленінградської області. Виховувати хлопчиків йому допомагала няня.

Про сексуальне насильство по відношенню до дітей стало відомо на початку червня, коли один з хлопчиків розповів сторонній людині про домагання з боку прийомного батька.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...