У відомстві Насірова доповіли про результати перевірки будівництва доріг

ДФС виявила махінації приблизно на 14 млн грн у використанні коштів на будівництво та ремонт вітчизняних автошляхів.

Ілюстрація:dt.ua

Державна фіскальна служба України за дорученням прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана перевіряє використання "Укравтодором" коштів на будівництво вітчизняних автошляхів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДФС.

На сьогоднішній день встановлено, що для будівництва та ремонту дорожнього покриття у 2014-2015 роках одне із державних підприємств використовувало дорожній бітум, який закуповувало у підприємств - постачальників по завищених цінах.

Фіскальна служба зареєструвала кримінальне провадження щодо посадових осіб підприємства. Зазначені посадові особи підозрюються у заволодінні державними коштами в період 2014-2015 років на загальну суму 8,7 млн грн, триває слідство.

У той же час, під час перевірки одного з підприємств в сусідній області встановлено, що посадові особи підприємства у 2015 році не відобразили у бухгалтерському та податковому обліку операції з реалізації ремонтної техніки та транспортних засобів на загальну суму 31,6 млн. гривень. Сума втрат державного бюджету складає 5,2 млн. гривень.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 212 КК України. Триває збір додаткових матеріалів для відкриття провадження за ст.209 КК України.

У ДФС запевнили, що служба продовжить роботу щодо контролю за ефективністю використання бюджетних коштів у цій галузі.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...