Українські дороги потребують щонайменше 10 років безперервного ремонту (відео)

Зі 100 підприємств, які займалися ремонтом автошляхів, лишилося тільки 10

Фото: city-nikopol.com.ua

Українські дороги вже давно стали об'єктом глузувань та нарікань чи не кожного активного водія. Зі 100 підприємств, які займалися ремонтом автошляхів, лишилося тільки 10. Їм на освоєння виділили аж 19 мільярдів гривень. А контролюватиме процес колишній міністр транспорту Польщі Славомир Новак. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

Вдома подав у відставку 2013 року після скандалу. У нього помітили на руці незадекларований годинник вартістю декілька тисяч доларів. Призначення нового очільника, нехай і Європейського рівня, замало для реформи. Вбиті українські автошляхи потребують нових технологій. Дешевше будувати автошляхи з нуля, ніж ремонтувати. Прем'єр Володимир Гройсман вже за два роки обіцяє закатати в асфальт найдірявіші напрямки.

Та експерти не вірять у його слова. На повномасштабний ремонт автошляхів у 2017 році прем'єр-міністр пообіцяв виділити 30 мільярдів гривень. От тільки контроль за ремонтом покладено на то й таки Укравтодор. А хто асфальт замовляє, той гроші і закопує. Нагадаємо, 19 жовтня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман призначив Славомира Новака виконуючим обов'язки голови "Укравтодору".

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...