"Умом Россию не понять": За два роки в РФ знищили 17 тис. тонн імпортних підсанкційних продуктів

Найбільше за цей період було розчавлено та спалено продукції рослинного походження.

Нищення санкційної продукції в РФ. Ілюстрація:РБК-Украина

У Росії з 6 серпня 2015 року знищено близько 17 тисяч тон продукції, ввезеної з країн, які підпали під російське продовольче ембарго. Про це йдеться на сайті Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Найбільше знищено продукції рослинного походження – 16,4 тисячі тон, продукції тваринництва утилізовано близько 500 тон.

Як відомо, продовольче ембарго діє в Росії з 7 серпня 2014 року. Воно стосується продукції зі США, ЄС, Австралії, Норвегії та Канади.

З 13 серпня 2015 року до списку цих країн включені Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн, які приєдналися до антиросійських санкцій, а з 1 січня 2016 року – Україна.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...