Усі контакти з "віджатими" підприємствами в "Л/ДНР" буде припинено - міністр

За словами Вадима Черниша, суб'єктами відносин з українськими підприємствами мають бути лише ті компанії, які працюють у правовому полі України.

Вадим Черниш. Фото:http://mtot.gov.ua

Українська сторона повністю припиняє господарські контакти із захопленими бойовиками підприємствами на тимчасово окупованих територіях. Про це заявив міністр з питань тимчасово окупованих територій України Вадим Черниш, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Усі господарські контакти з підприємствами, де змінено менеджмент, буде припинено", - сказав Черниш.

За його словами, суб'єктами відносин з українськими підприємствами мають бути лише ті компанії, які працюють у правовому полі України.

Як відомо, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожували ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються. 28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

Вранці 1 березня близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під так зване "зовнішнє управління" в "ДНР".

Не прогадайте! Які долари не приймуть в банках та обмінниках - ось що обов'язково треба перевірити

вівторок, 14 травень 2024, 16:44

В Україні частину купюр банки та обмінники можуть не приймати для обміну. Замість цього такі долари можуть прийняти на інкасо: таку послугу надають не всі банки, при тому купюри приймуть зі сплатою комісії. . Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. Згідно ...

На боці Москви: Угорщина погрожує зірвати санкції ЄС проти російського газу

вівторок, 14 травень 2024, 15:24

Зусилля Єворосоюзу щодо впровадження санкцій проти експорту скрапленого газу (СПГ) з Росії вже наштовхуються на протидію Угорщини. Про це Politico на умовах анонімності повідомили представники країн ЄС, які були присутні під час дискусій про санкції. З...