В інтересах наших громадян: Гройсман назвав "нормальний стаж" для нарахування пенсії українцям

За словами прем'єр-міністра, 12 мільйонів українських пенсіонерів потребують пенсійної реформи.

Володимир Гройсман. Фото:http://m.day.kyiv.ua/

Облік страхового стажу в 25 років при нарахуванні пенсії повинен бути обов'язковим. Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав в ефірі каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Ми вважаємо, що 25 років - це абсолютно нормальний стаж для більшості українських громадян", - сказав Гройсман.

За його словами, 12 мільйонів українських пенсіонерів потребують пенсійної реформи. "Я хочу пообіцяти, що з 1 жовтня ми будемо просити український парламент підтримати наші пенсійні зміни, які будуть відповідати нашим національним інтересам та інтересам українських громадян", - підкреслив глава уряду.

Він запевнив, що реформа не передбачає жодним чином підвищення пенсійного віку, зате містить плани скасувати оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...