​В передчутті значних контрактів: "Антонов" штурмує Піднебесну

Українські авіабудівники представлять стендові моделі літаків Ан-178, Ан-132 і Ан-158, а також проведуть ряд зустрічей з метою розширити спектр співробітництва між Україною і Китаєм в авіаційній сфері.

Транспортний літак Ан-178

Українські літакобудівники продовжують демонструвати переваги своїх виробів, продовжуючи вести переговори про багатомільярдні контракти з китайськими компаніями, зазначають Патріоти України. Так державне підприємство «Антонов» представить свою продукцію і програми кооперації в рамках одного з найбільших у південно-східній Азії авіасалонів China Air Show'2016, який пройде 1-6 листопада в місті Чжухай (КНР).

Як зазначили на підприємстві, співпраця з Китаєм є однією з пріоритетних, і на поточний момент «Антонов» розробляє відразу кілька спільних з китайськими партнерами програм. «Їх основу становить використання транспортного літака Ан-178, а також використання найбільшого у світі літака Ан-225 «Мрія».

Як повідомлялось раніше, наприкінці серпня поточного року «Антонов» і китайська компанія Aerospace Industry Corporation of China підписали рамкову угоду про співпрацю, зокрема за проектом добудови літака Ан-225, а також про можливості розгорнути серійне виробництво Ан-225 на території Китаю. Обсяг виробництва і терміни його запуску на наразі обговорюються. Розробку проектної документації на добудову другого екземпляра Ан-225 «Мрія» планували завершити до кінця року. Держпідприємство «Антонов» - єдиний в Україні виробник транспортних, пасажирських літаків і літаків спеціального призначення. У числі найбільш відомих розробок підприємства - літаки Ан-32, Ан-148, Ан-158, Ан-74, Ан-124, Ан-70 і Ан-225.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...