У Росії відреагували на імовірне припинення залізничного сполучення з Україною

У Мінтрансі РФ заявили, що подібні заходи "не приведуть ні до чого, окрім дискомфорту та незручностей".

У Росії заявили, що готові до скасування сполучення. Ілюстрація: соцмережі.

У Росії прокоментували можливе скасування українською владою залізничного сполучення між двома країнами. У російському міністерстві транспорту заявляють, що розглядали це питання і готові до заходів у відповідь. Про це розповів міністр транспорту РФ Євген Дітріх, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Мінтранс розглядав це питання і можливі наші заходи у зв'язку з можливим прийняттям такого роду рішень", - сказав Дітріх.

Він зазначив, що у разі припинення залізничного сполучення, Росія вживатиме заходи у відповідь. Однак, Дітріх вважає, що Київ не наважиться на такі заборони. "У першу чергу такого роду заходи спричинять неможливість громадян Росії і України користуватися послугами транспорту. Крім як до незручностей і дискомфорту це ні до чого іншого не приведе", - зазначив міністр.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...