В українських банках виявили мільйони гривень чиновників "Л/ДНР"

Моніторинг руху фінансів терористів, які займають керівні посади в тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей відстежувала Фінансова поліція України.

Ілюстрація:ТСН

У Державній службі фінансового моніторингу України повідомили статистичні дані за 2016 й рік, згідно з якими протягом року в банках української держави були виявлені значні фінансові заощадження так званих "чиновників" самопроголошених "ДНР" і "ЛНР". Мова йде про 28,54 млн гривень, передають Патріоти України урядовий портал України.

Уже відомо, що моніторинг руху фінансів терористів, які займають керівні посади в тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей відстежувала Фінансова поліція України. Завдяки оперативності відомства була проведена ідентифікація осіб, які протягом минулого року виявлялися в "ЛНР" і "ДНР" на посадах місцевих "чиновників".

Завдяки такому моніторингу та ідентифікації Фінансової поліції України вдалося актуалізувати список "чиновників" самопроголошених "республік" - їх грошові кошти були відслідковані.

Повідомляється, що в зв'язку з їх незаконною діяльністю на південному сході України фінансові кошти були заморожені на рахунках банків. Поки що не повідомляється про те, яка доля чекає вилучені у "чиновників ЛДНР" фінансові кошти.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...