"В усьому винна Вітчизняна війна": Путін розповів росіянам про підвищення пенсійного віку

Російський президент спробував розповісти росіянам, що від нової пенсійної "реформи" їм стане тільки краще.
Путін спробував вкотре обдурити росіян. Фото: ТАСС.

Росії, якщо не підвищити пенсійний вік, загрожує розвал всієї системи виплат. Після нововведення чоловіки виходитимуть на "заслужений відпочинок" в 65 років, передають Патріоти України.

Про це 29 серпня під час телезвернення заявив президент РФ Володимир Путін. "Змиритися з низькими доходами пенсіонерів і чекати, коли пенсійна система "затріщить" і остаточно розвалиться? Перекласти непопулярні, але необхідні рішення на плечі наступного покоління або, розуміючи, що чекає країну через 15-20 років, з огляду на реальну ситуацію, діяти?", - пояснив Путін свою підтримку підвищення пенсійного віку.

До слова, уряд РФ на чолі з Дмитром Медведєвим пропонує підвищити пенсійний вік жінкам до 63 років, чоловікам - до 65 років. У той же час Путін запропонував підвищити пенсійний вік для жінок до 60 років, для чоловіків - до 65.

"Кожні 25-27 років у доросле життя, коли можна створювати сім'ї, заводити і ростити дітей, у нас вступає набагато менше число громадян, ніж могло і повинно було б. Так відбувається в результаті важких демографічних втрат під час Великої Вітчизняної війни. А це не тільки прямі втрати, а й мільйони ненароджених у воєнні роки", - додав Путін.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...