Війна в Сирії остаточно розвалить економіку Росії, - Сбербанк Росії

Серед інших факторів, які можуть вплинути на прибутковість Сбербанку Росії, перераховані погіршення геополітичної напруженості через події в Україні та введення санкцій відносно найбільших російських компаній і банків.

Сбербанк Росії. Фото: wikimapia.org.Участь Росії у військовій операції в Сирії може негативно вплинути на макроекономічну ситуацію в Росії і на фінансові результати "Сбербанку Росії". Такий висновок зроблено в щоквартальному звіті кредитної організації, передають Патріоти України з посиланням на Русский Еврей.

Крім цього Сбербанк прогнозує помірні темпи зростання банківських ринків в Білорусії, Казахстані, країнах Центральної і Східної Європи (ЦСЄ), "тоді як поки відносно стабільна ситуація в Туреччині може бути дестабілізована через війну в Сирії". У Туреччині Сбербанк володіє DenizBank.

"Участь РФ у військових діях в Сирії несе дуже високі ризики посилення конфронтації з країнами НАТО", - уточнюється в документі. Серед факторів, які можуть вплинути на прибутковість Сбербанку Росії, перераховані погіршення геополітичної напруженості через події в Україні, введення санкцій відносно найбільших російських компаній і банків, а також економічний спад.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...