Військова техніка дуже вразила іноземців: Львівські зброярі показали дипломатам, як виготовляють українські броньовики (відео)

Мета сьогоднішнього приїзду іноземців — оцінити можливість експорту нашої техніки до своїх країн, а також імпорту своїх деталей до нас.

Львівський бронетанковий завод. Фото: tutvse.com.ua.

30 військових аташе відвідали "Львівський бронетанковий завод", аби оцінити техніку і потенціал українського військового виробництва та можливості експорту БТР "Дозор-Б" до країн ЄС. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

Дипломати з Австрії, Сполучених Штатів Америки, Англії, Іраку і ще понад 20 країн побачили ремонт танків Т-72, броньованих машин на "Львівському бронетанковому заводі". Найбільшу увагу привернула автентична розробка підприємства — тактична бойова машина "Дозор-Б". Цю модель планують невдовзі відправити за кордон на виставку.

Мета сьогоднішнього приїзду іноземців — оцінити можливість експорту нашої техніки до своїх країн, а також імпорту своїх деталей до нас. Аташе зізнались, що українська військова техніка їх дуже вразила. Окрім "Львівського бронетанкового заводу" делегація відвідала і луцький завод "Мотор".

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...