Вона знає краще "за всіх у світі": Тимошенко розповіла, що зробить з російським "Газпромом" на чолі України

Що завадило тодішньому прем'єр-міністру України уникнути "газової кабали" у 2008-2009 р., при слабкому президентові, політик наразі не згадує.
Юлія Тимошенко. Фото: LIGA.net.

Лідер партії "Батьківщина", нардеп Юлія Тимошенко обіцяє вибити усі борги з "Газпрому", якщо переможе на виборах президента. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Бачу, що своєю заявою про наміри ліквідувати "Нафтогаз" я розворушила осине гніздо. Ніхто нікому ніякі борги вибачати не буде. Росія і "Газпром" заплатять все до останньої копійки", - заявила Тимошенко.

Вона пояснила, що РФ заборгувала Україні, а не "Нафтогазу". "І всі отримані гроші підуть не на мільйонні премії керівництву "Нафтогазу" та не в кишені корумпованої влади. Ці гроші – для людей", - пише лідерка "Батьківщини". На прес-конференції в п'ятницю Тимошенко заявила про намір ліквідувати НАК "Нафтогаз України" після президентських виборів.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...