Всё пропало: Нафта прискорила падіння, видобуток в Росії став збитковим - ЗМІ

А ціни продовжують падати.

Фото: rusjev.net

З поточного тижня видобуток нафти в Росії став збитковим. Ціна ф'ючерсних контрактів на нафту марки Brent з поставкою в лютому опустилася нижче $ 31 за барель. Про це свідчать дані лондонської біржі ICE. Російська ж нафта URALS торгується на рівні 27 доларів, при ціні собівартості порядку 30, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Вартість нафти почала знижуватися після відкриття торгів на біржах в Китаї. У перші хвилини після відкриття Shanghai Composite впав нижче психологічної позначки в 3 тисячs пунктів. Після незначної корекції індекс продовжив знижуватися і до 6 години МСК пішов у мінус на 1,24%. У свою чергу, до цього часу Brent опустився до позначки в $ 31,09.

Пізніше Shanghai Composit почав рости. Станом на 8:30 МСК торги йшли в зеленій зоні біля позначки в 3 027 пунктів (+ 0,35%). Тим не менше, ціна нафтових котирувань стала знижуватися. У 8:31 МСК барель Brent коштував $ 30,83.

Під ковпаком: Держава зможе відстежувати всі транзакції українців, - нардеп

понеділок, 29 квітень 2024, 19:58

Впровадження програми компенсації частини оплати за товари та послуги дозволить Державній податковій службі України відслідковувати транзакції громадян. Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк заявив про це 29 квітня. "Нам вже не вистачає...

Скільки насправді коштує рубль? Економіст пояснив секрет стабільності російської валюти

понеділок, 29 квітень 2024, 19:47

Про курс російського рубля, як про ринковий результат, говорити безглуздо, оскільки у країні-агресорці він регулюється державою. Про це заявив доктор економічних наук, експрофесор Вищої школи економіки в Москві Ігор Ліпсіц в інтерв’ю "Главкому", переда...