"Все пропало": Долари тікають з Росії

І швидкість цього процесу тільки збільшується...

Із Росії тікають і долари, і розумні люди. Ілюстрація: соцмережі.

Чистий відтік капіталу з Росії в січні-жовтні 2018 року досяг $ 42,4 млрд, що в 3 рази перевищує значення показника за аналогічний період минулого року. Це випливає з попередніх даних Центробанку РФ, передають Патріоти України.

Як вказує регулятор, «сальдо фінансових операцій приватного сектора з нерезидентами, попередньо, склало 42,2 мільярда доларів США (14 мільярдів доларів США в січні-жовтні 2017 року) і було сформовано приблизно в рівній пропорції операціями банків з погашення зовнішніх зобов'язань та інших секторів з придбання фінансових активів за кордоном».
Раніше Банк Росії представив оцінки, згідно з якими за перші 9 місяців поточного року чистий відтік капіталу з РФ зріс в 2,3 рази в річному зіставленні до $ 31,9 млрд (роком раніше - $ 13,7 млрд). В кінці минулого місяця регулятор погіршив прогноз чистого відтоку капіталу з РФ за підсумками 2018 року - з $ 55 млрд до $ 66 млрд.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...