​ВВП не дорахується наших з вами грошенят: Банк Путіна з втратами тікає від хунтабандерівців

Московські банкіри скаржаться на те, що НБУ та інші органи української влади «рублять» їхній бізнес під корінець, не даючи прав на дофінансування.

Керівник Внешторгбанку Росії (ВТБ) Андрій Костін заявив, що очолювана ним фінансова установа найближчим часом покине український ринок банківських послуг, повідомляють Патріоти України з посиланням на Каспаров.Ру.

Так, у своєму інтерв’ю очільник ВТБ заявив, що наразі завданням топ-менеджменту є мінімізація збитків. Для цього банкіри намагаються максимально вилучити всі кошти, які було видано в якості кредитів і таким чином зафіксувати щонайнижчий рівень втрат. За словами Костіна, є висока імовірність того, що найближчим часом банк БМ Україна (колишній український Банк Москви), який є дочірньою фірмою ВТБ, припинить свою діяльність. Російський банкір поскаржився на українську владу, заявивши, що для того, аби втримати банк на плаву, менеджмент у Москві хотів провести масштабну докапіталізацію, проте зіткнувся із жорстким супротивом Національного банку України та інших державних органів. Також Костін напророчив значні проблеми в банківському секторі України із-за закриття його банку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що держателі кредитних карток Visa, емітованих російськими банками, зіткнулись із проблемами при проведенні фінансових операцій за кордоном.

В Україні через нестачу потужностей протягом доби планують відключати від електрики промисловість

понеділок, 13 травень 2024, 13:59

Через значні пошкодження енергоінфраструктури і нестачу електроенергії на добу планують обмежувати промислових споживачів. Про це йдеться у повідомленні Міністерства енергетики. Українська енергетика продовжує перебувати у скрутному становищі. Минулої ...

Ставку зроблено, але: "Газпром" безуспішно намагається заповнити втрату ринку ЄС за рахунок Китаю

понеділок, 13 травень 2024, 13:45

Енергетичний монополіст "Газпром", що належить Кремлю, колись найприбутковіша російська компанія, може зіткнутися з тривалим періодом поганих результатів. Компанія намагається заповнити прогалину в втрачених продажах газу в Європі за рахунок свого внут...