Вже незабаром: Гройсман розповів, коли українці їздитимуть по нормальних дорогах (відео)

За словами голови уряду, через три-п'ять років українські дороги будуть в дуже хорошому стані.

Ілюстрація:ВКурсе.uaПрем'єр міністр України Володимир Гройсман обіцяє зробити якісні дороги в Україні до 2023 року. Про це він написав у Facebook, інформують Патріоти України.

"Через три-п'ять років українські дороги будуть в дуже хорошому стані. В Україні 95% доріг було зруйновано."Укравтодор" був у боргах, нічого не працювало, проектів будівництва і ремонту доріг не було. Ми розблокували рахунки "Укравтодору", замінили керівництво, почали запускати проекти. Українські дороги зміняться кардинально", - заявив глава Кабміну.

Крім того, Володир Гройсман звітував, що в 2016 році було побудовано і відремонтовано 928 км доріг, у 2017 році вдвічі більше - 2177 км. На 2018 рік заплановано майже 47 млрд грн на будівництво і ремонт доріг.

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...