Затягнути пояси: Демчишин розповів про подорожчання газу для українців з 1 квітня

З МВФ є узгоджений план, але остаточного розуміння поки немає, тому ведуться постійні переговори.

Ілюстрація:uapress.info

Кабінет міністрів України проводить переговори з ключовим кредитором країни Міжнародним валютним фондом щодо підвищення рівня цін на газ для населення. Про це заявив міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин в інтерв'ю Українським новинам, зазначають Патріоти України.

"Є план, який узгоджений з МВФ, але ми постійно проводимо переговори. Остаточного розуміння поки немає. Сьогодні знову спілкуємося з МФВ", - заявив чиновник.

Як раніше повідомлялося, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг України (НКРЕКУ), прогнозує збільшення з 1 квітня 2016 року "соціального" тарифу на газ для населення на 53% (на 1 900 грн) - до 5 500 за 1 тис. куб. м.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...