Журналіст показав, на скільки обікрали українців "рішучі реформатори"

Олександр Дубинський вважає, що від кожної гривні в кишенях українців залишилося всього 25 копійок.

Ілюстрація:ru.tsn.ua

Українці стали біднішими на 75%. Саме на стільки обікрали народ "рішучі реформатори" за два роки при владі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав редактор програми "ГРОШІ" Олександр Дубинський, передають Патріоти України.

"А ви знаєте, як зросли ціни за підсумками 2015 року? Майже на 45%. При цьому доходи населення впали на 30%", - зазначив він.

За словами Дубинського, це означає, що від кожної гривні в кишенях українців залишилося всього 25 копійок. "Тобто ми стали біднішими на 75%. Саме настільки обікрали нас "рішучі реформатори" за два роки, які вони провели у владі", - вважає журналіст.

Варто відзначити, що деякі користувачі не згодні з розрахунками Дубинського і стверджують, що оскільки доходи впали на 30%, в українців залишається аж 70 копійок з гривні.

Інший користувач запропонував перестати "реформаторам" займатися популізмом і почати робити щось корисне.

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...