Зі старим радянським мотлохом не порівняти: Машиністів для нових українських тепловозів, виготовлених у США, навчатимуть у Казахстані

Працівники пройдуть практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric.

Тепловоз General Electric серії ТЕ33АС. Фото:allkharkov.ua"Укрзалізниця" починає підготовку локомотивних бригад, які будуть управляти тепловозами General Electric серії ТЕ33АС, що наразі будуються в США для української компанії. Про це повідомляється на офіційному сайті УЗ, зазначають Патріоти України.

Перші 10 машиністів навчатимуться правилам експлуатації та обслуговування локомотивів в "Центрі оцінки та розвитку персоналу залізничного транспорту" в Астані (Казахстан). У столиці Казахстану знаходиться підприємство, на якому вже кілька років здійснюється складання тепловозів ТЕ33А.

"Відповідно до укладеної угоди, General Electric за свій рахунок повинна підготувати 10 машиністів "Укрзалізниці", які потім, спільно з фахівцями кадрових служб, розгорнуть повний цикл теоретичного і практичного навчання своїх колег на місцях", - поінформував керівник ПАТ УЗ Євген Кравцов.

За словами Кравцова, українські машиністи ознайомляться з принципами роботи та основними характеристиками тепловозів, порядком дій у складних метеорологічних умовах, при виникненні перешкод на своєму шляху і тому подібне.

Також працівники пройдуть практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric.

Крім цього, з казахським колегами, які вже мають значний досвід роботи з локомотивами GE, спробують себе в практичній роботі у вантажному русі та відвідають сервісний центр з обслуговування тепловозів ТЕ33А.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...