"Зразкова сумлінність": Голова АП задекларував рахунки навіть на 5 грн та 17 грн

Однак головний дохід сім'я глави АП отримала від продажу нерухомого майна в сумі 795 тис. грн

Ігор Райнін. Фото: job-sbu.org

Глава Адміністрації президента України, колишній губернатор Харківської області Ігор Райнін задекларував два рахунки на 5 і 17 гривень, які належать йому і його синові. Про це свідчить електронна декларація Райнін, повідомляють Патріоти України.

На рахунках в банках сім'я Райнін має 2589 доларів, 10 тис. доларів і 50 тис. грн., які задекларовані на дружину. Також Райнін вказав 5 грн, які він тримає в "Укргазбанку", 17 грн, які тримає в банку "Східно-Український банк Грант" його син.

Однак головний дохід сім'я глави АП отримала від продажу нерухомого майна в сумі 795 тис. грн. Також у Райніна є готівкові кошти в розмірі: 30 тис. Доларів, 15 тис. Євро і 200 тис. гривень. Сім'я глави АП володіє трьома квартирами в Харкові.

До списку потрапив тільки один український олігарх: Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу

середа, 1 травень 2024, 12:14

У середу, 1 травня, Bloomberg опублікував рейтинг найбагатших людей світу. На першому місці французький бізнесмен, власник контрольного пакету в компанії LVMH Бернар Арно. У списку є й український бізнесмен Рінат Ахметов, інформують Патріоти України. B...

Стали кошмаром для Кремля: Атаки на російські НПЗ досягли неймовірних успіхів, РФ залишилася без бензину, - Politico

середа, 1 травень 2024, 9:55

Хвиля ударів українських безпілотників по нафтопереробних заводах у глибині Росії змусила Кремль захищати власну територію, водночас ведучи війну. Але ці атаки також призвели до неймовірного - найбільша нафтова держава світу залишилася без бензину, а м...