"150 арабів та снайпери з новітніми гвинтівками": Пропаганда "ДНР" вигадала нові жахи для бойовиків

Якщо так звана "розвідка" терористів сподівалася таким чином надихнути їх на бойові дії, то навряд чи можна вважати подібні ідеї вдалими.

Бойовиків лякають снайперами та арабами. Фото: evroua.com.

Розвідка бойовиків "ДНР" повідомляє, що в райони Горлівки і Мар'їнки нібито прибули групи іноземних найманців, що борються на боці України. Про це заявив так званий "командувач" "оперативним командуванням "ДНР" Денис Сіненков терористичним ЗМІ, передають Патріоти України.

"Українське командування продовжує посилювати підрозділи ЗСУ іноземними найманцями. Виявлено, що в район Майорська прибуло до 150 чоловік ПВК (приватної військової компанії, - ред.), арабської зовнішності, а в місто Мар'їнка та селище Зайцеве прибли групи снайперів-найманців, озбройних крупнокаліберними снайперськими гвинтівками великої дальності", - розповів він. Також, за словами Сіненкова, в районі селища Володарське під Маріуполем нібито відзначено розміщення груп сил спеціальних операцій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...