"25% складу Верховної Ради України вживають наркотики", - Ілля Ківа (відео)

Начальник департаменту протидії наркозлочинності заявив, що політики-наркомани не вважають себе по-справжньому залежними.

Ілля Ківа. Фото: ednist.info.

В ефірі програми «Люді.Hard Talk.LIVE» з Наталією Влащенко начальник департаменту протидії наркозлочинності Ілля Ківа заявив, що 25% складу ВР України вживають наркотики, передають Патріоти України.

«Наркотик на сьогоднішній день популярний, його стало в десятки разів більше, ті депутати, які вживають, їх відсотків 25, - стверджує Ківа. - Вони не вважають себе залежними, для них це - просто розвага".

"Наркотик - занадто велика спокуса. Сама по собі людина дуже слабка. Гроші, влада і наркотик - це слабкість. Все це - чинники задоволення. Майже все, що робить людина, вона робить заради задоволення", - впевнений Ілля Ківа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...