А як же Володимир Володимирович?! Москвичі поскаржилися Обамі на погані умови життя, просять допомоги (відео)

Згідно із законом, раз на 25 років будинки повинні були капітально ремонтуватися, але за 50 років такий ремонт жодного разу не проводився.

Мешканці Зюзіна. Фото: скріншот з відео.

У Росії жителі району Зюзіне Москви опублікували чергове відеозвернення з критикою столичної влади і особисто мера міста Сергія Собяніна, який, за їхніми словами, відмовляє у знесенні старих п’ятиповерхівок, порушуючи таким чином постанову, ухвалену ще в 2006 році, передають Патріоти України.

«За п’ять років Собянін перетворив Москву в світову ганьбу», – заявили активісти. З проханням «побудувати теплі будинки» вони звернулися до президента США Барака Обами. У попередньому відеозверненні, опублікованому в грудні минулого року, жителі Зюзіна просили допомоги у президента Росії Володимира Путіна.

Вони заявляли, що Собянін в 2012 році отримав дозвіл на реконструкцію старих будинків, в яких вони живуть, за рахунок бюджетних коштів. Однак, як стверджують активісти, замість знесення будівель Собянін перевів їх у категорію «таких, що не зносяться».

Муніципальний депутат району Зюзіне Костянтин Янкаускас в інтерв’ю заявив, що всі правові підстави для реконструкції кварталу є. Він зазначив, що п’ятиповерхівки, знесення яких домагаються жителі Зюзіна, були побудовані в 60-х роках минулого століття. Згідно із законом, раз на 25 років вони повинні були капітально ремонтуватися, але за 50 років такий ремонт жодного разу не проводився. Російська влада наразі не коментувала цих звинувачень жителів району Зюзіне.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...