"А кого вы собираетесь пригласить в непризнанную республику?", - Плотницький "міністру" спорту про паралімпійські ігри в "ЛНР" (відео)

У відповідь "!міністр спорту" так званої "республіки" пояснив, що в паралімпіаді братимуть участь місцеві спортсмени та гості з "ДНР".

Терорист Плотницький. Фото: скрін відео

Ватажок терористичної організації "ЛНР" Ігор Плотницький під час засідання "ради міністрів" пообіцяв скасувати "міністерство у справах сім'ї, молоді, спорту та туризму", яке за його словами тільки "перекладає папірці" і на яке надійшла скарга, що воно зібралося проводити паралімпійські ігри. Про це стало відомо в ході засідання, яке транслювалося сепаратистами, інформують Патріоти України.

"Я вперше дізнався зі скарги, що у нас міністр збирається щось проводити, який три рублі знайти не може ні на що, він паралімпійські ігри збирається проводити", - заявив Плотницкий.

У відповідь виконуючий обов'язки "міністра" Станіслав Винокуров пояснив Плотницькому, що гроші на проведення паралімпійських ігор вже отримані від "міністерства фінансів".

"Тільки чомусь ні голова Радміну, ні я про це не знають, що ви збираєтеся проводити паралімпійські ігри. А кого ви збираєтеся запросити в невизнану республіку?", - обурився ватажок "ЛНР".

У відповідь Винокуров пояснив, що в паралімпіаді братимуть участь місцеві спортсмени та гості з "ДНР". "Це олімпіада між двома республіками ... Коротше, я навіть не хочу витрачати на це час", - підсумував Плотницкий.

Як стало відомо, у травні 2015 року в так званій "Донецької Народній Республіці" анонсували створення "Паралімпійського комітету", метою якого за задумом організаторів було "участь донецьких спортсменів на іграх в Ріо-де-Жанейро в 2016 році".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...