А міг би ж влаштуватись на роботу до "Мотороли": У Росії розстріляли великого друга "ДНР" репера Хаскі і його людей

Інцидент стався пізно увечері 1 травня.

Репер Хаскі. Фото: соцмережі.

Російський репер Дмитро Кузнєцов, більш відомий як Хаскі, і учасники його колективу стали жертвами нападу п'яних хуліганів в Підмосков'ї, повідомляє телеканал РЕН ТВ. Новину передають Патріоти України.

Інцидент стався пізно увечері 1 травня в Залізничному, де музикант знімав свій новий кліп. Робота проходила в покинутій будівлі госпіталю. До знімальної групи підійшли троє нетверезих чоловіків і після словесної перепалки напали на них. У бійці постраждав один музикант - репер Річ. Він втратив свідомість від ударів рукояткою пістолета по голові.

Потім нападники відкрили вогонь по людях. Четверо, включаючи самого Хаскі, з вогнепальними пораненнями були доставлені в Центральну районну лікарню Залізничного. Туди ж привезли і Річа, у якого діагностували струс мозку.

Інформацію про напад на реперів порталу Медіазона підтвердила менеджер Річа Ірина Семашкова. Вона зізналася, що не була на місці під час інциденту, але зі слів Річа, «якісь ліві чоловіки прийшли, ніби як п'яні, і почали бикувати на них, типу, що ви тут робите, трапився такий конфлікт, буквально безпідставний».

Зазначимо, що в інтерв'ю Дмитро Кузнєцов зізнавався, що виступає за «ДНР», його вважає своїм товаришем одіозний письменник-бойовик Прилєпін, а сам Хаскі називає Крим «російським» і свого часу збирався влаштуватися на роботу до Мотороли.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...