А сам чого "підкачав"? Головний пропагандист Кремля похвастав, як його родич воював за "русский мир" на Донбасі (відео)

Дмитро Кисельов розповів, що його племінник на деякий час залишив благополучну Німеччину, громадянином якої він є.

Дмитро Кисельов. Фото: kommersant.ru.

Один з головних пропагандистів Кремля, російський телеведучий Дмитро Кисельов зізнався, що його родич брав участь у війні на Донбасі. Про це він сказав 7 квітня в Мінську на відкритті в Білорусі міжнародного інформаційного агентства "Росія сьогодні" дочірнього проекту Sputnik, передають Патріоти України з посиланням на агентство "БелаПАН".

З відповіді Кисельова журналістам про бойові дії в Україні слідує, що його племінник воював на боці проросійських бойовиків. "Там работают добровольцы из разных стран мира, мы их показывали. Там, например, воевал мой племянник. Он живет в Германии, у него немецкий паспорт. Он с немецким паспортом поехал воевать туда. В Горловке или где-то, он мне показывал фотографии.

Я узнал об этом, когда он вернулся оттуда. Воевал с сентября по декабрь. Даже был заместителем командира взвода. Я говорю: "А чего ты туда поехал, Сережа?" Он — Сережа Киселев, сын моего старшего брата. Я говорю: "Чего ты поехал?" Он отвечает: "Я русский, я и поехал", — розповів Кисельов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...