"Агентура працює на всіх рівнях": Відомий терорист поскаржився на "руку Києва" в Донецьку

За словами Ходаковського, агенти збирають інформацію про місця дислокації, про стан оборонних укріплень і про стан блокпостів, але нині пріоритети змістилися - багато хто діє і заради власних бізнес-інтересів.

Ходаковський визнав, що не усі у Донецьку за "ДНР". Фото: DonPress.com.

Українські агенти активно працюють в окупованих районах Донбасу. Про це заявив ватажок бригади терористів "Схід" Олександр Ходаковський, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Новости Донбасса".

"Факт наявності тут (на непідконтрольній території. - Ред.) агентури противника - це той факт, який приховувати марно. Звичайно, вони тут працюють. Це і люди, які співчувають, в якійсь кількості. Ви знаєте, що у нас не один раз розкривалися компетентними органами і групи осіб, і окремі особи, які працювали на інтереси української спецслужби, на інтереси українських військових", - заявив терорист.

За його словами, агенти збирають інформацію про місця дислокації, про стан оборонних укріплень і про стан блокпостів, але нині пріоритети змістилися - багато хто діє заради власних бізнес-інтересів.

"Зараз акценти змістилися. Агентура працює на всіх рівнях. Заради інтересів можна й інформацією поділитися, щоб на тій стороні мали лояльність до твоїх бізнес-потуг. Є безліч мотивацій", - сказав він. Він додав, що є серед агентів і патріоти, яких у "ДНР" вважають ворогами, і яких, так чи інакше, обмінюють.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...