Агенти Кремля не тільки в нас: В Латвії залізничника судитимуть за шпіонаж на користь Росії

Працівник "Латвійської залізниці" Олександр Краснопьоров притягнутий до кримінальної відповідальності.

Вокзал у Єлгаві. Фото: TVNET.

Прокуратура Земгальского обласного суду пред'явила звинувачення подорожнього майстру AS "Latvijas dzelzceļš" ("Латвійської залізниці") Олександру Красноперову за шпигунство на користь Росії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Delfi.

Раніше Поліція безпеки більш докладної інформації по цій справі не розкривала, але прес-секретар Генпрокуратури Крістіне Сутугіна повідомила агентству LETA, що згідно з рішенням Олександр Краснопьоров притягнутий до кримінальної відповідальності.

Колишнього працівника заліниці звинувачують в тому, що з 21 жовтня 2015 року по 23 вересня 2016 року на території своєї шляхової відповідальності на Єлгавському вокзалі він регулярно, систематично і цілеспрямовано, за завданням Росії, займався збором інформації військового характеру і комерційних таємниць, яка не підлягає розголошенню. Отриману інформацію він передавав, заповнивши контактну форму в Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...