Агенти Кремля в Україні: Редактори «Інтера» звітували перед «ДНР» (фото)

Оприлюднене листування може фактично свідчити про те, що Марія Столярова через журналіста Леоніда Муравйова звітувала про контент новин НІСу перед органами безпеки так званої «ДНР».

Марія Столярова. Фото: obozrevatel.com.

В інтернет потрапило листування російського журналіста Леоніда Муравйова зі співробітницею Міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяною Єгоровою, передають Патріоти України.

В інтернет потрапило листування російського журналіста Леоніда Муравйова, який навесні 2015 року намагався влаштуватися на роботу на «Інтер», але був видворений з України, зі співробітницею Міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяною Єгоровою. В листуванні, зокрема, згадується якась Маша. Скоріше за все, мова йде про екс-креативну продюсерку «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» (продакшн НІС) Марію Столярову. За однією версією, листування виклали хакери, за іншою - це зробила сама Тетяна Єгорова.

Приклад листування потрапив у "Фейсбук". Повний архів листів викладений на файлообмінник ex.ua.

Листування може фактично свідчити про те, що Марія Столярова через Леоніда Муравйова звітувала про контент новин НІСу перед органами безпеки так званої «ДНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...