Акредитацію ж у Києві не проходили: Російські пропагандисти потрапили під обстріл артилерії ЗСУ на передовій «ЛНР»

Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Про жертв серед місцевого населення окупанти також не повідомляють.

Російські журналісти поскаржилися, що потрапили під обстріл. Ілюстрація: УНІАН.

У п’ятницю, 23 грудня, російські журналісти потрапили під обстріл артилерії Збройних сил України. Відповідну заяву зробили в штабі «Народної міліції Луганської народної республіки». Новину повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що працівники ЗМІ потрапили під обстріл під час спроби записати інтерв’ю із мешканцями сіл в районі Дебальцеве. Терористи запевняють, що українські військовослужбовці почали гатити з 152-мм артилерії.

«Майже о 09.30 журналісти ANNA-News, ОСІБ і News Front потрапили під обстріл у населеному пункті Нижнє Лозове», - заявили бойовики.

Терористи почали евакуйовувати журналістів. Зазначається, що внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Про жертв серед місцевого населення окупанти також не повідомляють. Снаряди лише зруйнували один житловий будинок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...