Активізація терористів: Бойовики переміщують на передову боєприпаси та найманців з Чечні - розвідка

На донецькому напрямку передовим підрозділам бойовиків, що діють на напрямках населених пунктів Опитне, Піски, Мар'їнка та Красногорівка, доставлені боєприпаси до зенітних установок, гранатометів і мінометів.

Найманці з Чечні на Донбасі. Ілюстрація:nnm.me

На тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики проводять переміщення незаконних збройних формувань і боєприпасів. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Так, за інформацією розвідників, з Алчевська в район населеного пункту Весела Гора переміщені підрозділи зі складу 46-ї окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня, комплектується переважно чеченцями) Федеральної служби військ національної гвардії РФ.

На донецькому напрямку передовим підрозділам бойовиків, що діють на напрямках населених пунктів Опитне, Піски, Мар'їнка та Красногорівка, доставлені боєприпаси до зенітних установок, гранатометів і мінометів.

"Також підтверджено використання противником об'єктів інфраструктури Донбасу для ремонту військової техніки та накопичення запасів паливно-мастильних матеріалів", - йдеться в звіті.

Зокрема, зазначають в управлінні, територія колишнього ВАТ "Стахановський феросплавний завод" використовується як ремонтно-відновлювальна база військової техніки 2-го армійського корпусу бойовиків. В ангарах підприємства на ремонті знаходиться близько 30 одиниць артилерійських систем (122-мм гаубиці Д-30, 120-мм СГ "Нона С", 122-мм САУ "Гвоздика").

На території колишньої бази районного агропостачання в Амвросіївці бойовики проводять дообладнання складу паливно-мастильних матеріалів, зокрема, встановлюються додаткові ємності для зберігання палива.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...