Алчевськ гримить: терористи наставили артилерію і танки

В окуповане місто вже четверту ніч йдуть колони з Росії.

У районі Алчевська терористи проводять навчання з артилерією і танками. Ілюстрація:www.ukrinform.uaУ районі окупованого Алчевська Луганської області терористи проводять навчання із застосуванням артилерії і танків. Як повідомив у своєму Fаcebook журналіст Роман Бочкала, в Алчевськ уже четверту ніч йдуть колони з Росії, передають Патріоти України.

На території від Алчевська до Кіровська-Первомайська зосереджено 2,5-3 тисячі бойовиків, запевняє Бочкала. "Ніякого нагнітання. Просто факти. Окупований Алчевськ на зв'язку. Інформація з перших вуст: у нас вже 4-ту ніч ідуть колони з Росії. Перебуває жива сила.

Від Алчевська до Кіровська-Первомайська зібралося 2500-3000 бойовиків. Для них там проводять навчання з застосуванням артилерії і танків. Гримотить так, як і тиждень тому, ці маневри відобразив у своєму звіті навіть ОБСЄ", - написав журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...