"АлеппоНаш?": Сирійських дітей вчать співати російські пісні і малювати прапор РФ (відео)

Маленькі сирійці вже навчилися малювати державний прапор РФ. А на уроках музичного мистецтва навчились грати та співати російську пісню «Хай завжди буде сонце».

Алеппо. Фото: russia-insider.com.

У місті Алеппо, яке знаходиться на північному заході Сирії, у школі вчителі почали знайомити дітей з російською культурою. Так, на уроках образотворчого мистецтва школярі малюють державний прапор РФ, а на уроках музики співають та грають російські пісні. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Як йдеться в сирійському джерелі, в одній із шкіл міста Алеппо керівництво ввело в навчальну програму спеціальні уроки, на яких дітей вчать основам культури РФ. Зокрема, вони вже навчилися малювати державний прапор РФ. А на уроках музичного мистецтва навчились грати та співати російську пісню «Хай завжди буде сонце». Незабаром вони братимуть участь у конкурсі самодіяльності.

В майбутньому педагоги також планують запровадити у школі уроки російської мови, щоб діти розуміли, про що вони співають.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...