Американець зробив бійцям АТО кілька "надпотужних" подарунків (фото)

Усі три авто, які передав нашим військовим житель Техасу, надпотужні. Це Ford F350 – дизельні, 2009 та 2011 року, та один бензиновий,1996 року.

Американські подарунки для бійців АТО. Фото: peoplesproject.com.

Житель Америки, штату Техас, передав бійцям, які воюють на сході України, три пікапи. Про це розповіли волонтери "Народного проекту", які доставили авто військовим на передову. Новину передають Патріоти України.

Усі три авто, які передав американець, надпотужні. Це Ford F350 – дизельні, 2009 та 2011 року, та один бензиновий,1996 року. За словами волонтерів, машини без проблем дісталися до України, але успішно зависли на митниці. Лише через два місяці автівки стали вільними для використання за призначенням.

Перед тим, як відвезти їх бійцям, пікапи зазнали істотних змін. "Доправити просто автівки було б недоречно – адже фронтове життя вимагає певних особливостей у використанні. Машини загнали на станції техобслуговування, де їм змінили гуму, пофарбували у зимовий камуфляж, а кузови обварили металом. Одна з автівок призначена для розвідників, тож має броньований кузов.

На іншу машину плануємо з часом встановити кулеметну турель, тож на шасі наварили своєрідну броньовану будку. Третя ж автівка, старенький "Форд", має вільне шасі – зрештою, навіть самі морпіхи сказали, що найдоречнішим буде встановити на авто зенітну гармату, перетворивши її на таку собі сучасну тачанку", – розповіли волонтери.

Вже пристосовані до фронтового життя, автівки передали бійцям на передову. Волонтери закликають і далі допомагати бійцям України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...