"Амнистия будет не всем": Заява Медведчука налякала бойовиків на Донбасі

Віктор Медведчук також нагадав терористам про позицію Путіна, що окуповані території ніколи не стануть частиною РФ.

Медведчуку весело, але терористам - не дуже. Фото: gorozhanin.dp.ua.

Одіозний український політик, кум президента РФ Віктор Медведчук дав невтішний для сепаратистів прогноз по амністії. За його словами, багато хто з тих, хто воює в Донецькій і Луганській областях проти українських силовиків, амністію не отримають. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Під амністію не потраплять люди, яких звинувачують, наприклад, за статтею 258 "Терористичний акт", - повідомив Медведчук в інтерв'ю російському виданню "Новая газета". - Але при цьому амністія пошириться на тих, хто проходить за статтею 258-3 "Створення терористичної групи чи терористичної організації". Взагалі, думаю, під амністію багато хто не потрапить".

Крім цього, Медведчук озвучив позицію президента РФ по Донбасу. "Позиція Росії, яку озвучив президент Володимир Путін, однозначна: "Донбас - це територія України", - зазначив Медведчук. У той же час відомо, що на окупованих територіях Донбасу бойовики "ЛНР" і "ДНР", які підкоряються Кремлю, насаджують жителям думку, що ці території ніколи не будуть українськими.

Крім цього, сепаратисти регулярно повідомляють про обстріли з боку українських силовиків, провокуючи гнів у жителів Донбасу, при цьому замовчуючи про провокації зі свого боку (обстріл позицій сил АТО). Примітно, що сам Медведчук ніколи не критикує керівництво Росії і заперечує участь військових РФ в збройному конфлікті на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...