Ані великих грошей, ані відпусток: Окупанти знизили зарплати найманцям на Донбасі

Найбільш суттєво покарані військовослужбовці-інструктори, яким виплачено тільки половину місячної заробітної плати.

Російські бойовики на Луганщині. Фото: lwin.club.

Командування російських окупаційних військ знизило заробітні плати найманцям, які воюють на Донбасі, в два рази. Про це повідомляє Головне управління розвідки в Facebook, передають Патріоти України.

"Військовослужбовцям 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК знижено розмір грошового забезпечення. Найбільш суттєво покарані військовослужбовці-інструктори, яким виплачено тільки половину місячної заробітної плати (8000-9000 тис рублів) у зв’язку з тим, що вони не залучались до несення бойового чергування", - йдеться у повідомленні розвідки.

Кількість відпусток, як і грошей, також вирішили скоротити: "Командуванням російських окупаційних військ до командирів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ доведено розпорядження щодо запобігання подальшому зниженню укомплектованості посад рядового та сержантського складу передових підрозділів. Зокрема, заборонено надання особовому складу відпусток, у т.ч. за сімейними обставинами, збільшено терміни перебування (ротації) підрозділів на передових позиціях, а за порушення військової дисципліни військовослужбовці можуть бути позбавлені додаткової грошової винагороди та права на ротацію на один і більше період.

У зв’язку з цим, у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК перенесено ротацію розвідувальних підрозділів та оформляються списки порушників військової дисципліни, які будуть позбавлені права на заміну".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...