"Антикремлівські і проукраїнські настрої тільки посилюються": У США розповіли погані для Путіна новини

Формула Трампа "про просування вперед" у відносинах з РФ, яку він запропонував на зустрічі з Путіним, викликала дуже велику хвилю критики в США.
Андрій Піонтковський. Фото: Еспресо.TV.

Незважаючи на браваду президента США Дональда Трампа і членів його адміністрації після переговорів з російським лідером Володимиром Путіним, в Америці посилюються антиросійські настрої. Про це написав у колонці для "Апострофа" російський політолог, який сховався від переслідувань влади РФ у США, Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, формула Трампа "про просування вперед" у відносинах з РФ, яку він запропонував на зустрічі з Путіним, викликала дуже велику хвилю критики в США. "Антикремлівські і проукраїнські настрої тільки посилюються. І дуже характерно, до речі, призначення спеціального представника Сполучених Штатів з обговорення з Росією українського питання Курта Волкера", - зазначив Піонтковський.

Він підкреслив, що Волкер - "яструб з яструбів з українського питання". "Нічого хорошого для РФ на українському напрямку і у всіх інших аспектах російсько-американських відносин не передбачається. Незважаючи на щире бажання Трампа зробити для Путіна щось приємне", - пише Піонтковський.

На його думку, чим більше Трамп робить якісь кроки назустріч Путіну, тим більше обурення це викликає в американському істеблішменті, включаючи членів кабінету. "У найближчі дні, поза всяким сумнівом, в Палаті представників буде затверджено законопроект, який майже одноголосно було прийнято у Сенаті, про посилення санкцій щодо Росії", - підсумував політолог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...