Антиукраїнський канал "Інтер" має бути позбавлений ліцензії, - Турчинов

В новорічну ніч деякі телеканали, серед яких особливо відзначився "Інтер", транслювали російські новорічні передачі за участю осіб, що активно підтримують анексію Криму і війну Росії проти України. Подібні дії не могли залишитися непоміченими.

Олександр Турчинов. Фото: www.gogetnews.info.

Телеканал Інтер має бути позбавлений права на мовлення. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передають Патріоти України з посиланням на news.liga.net.

"Інтер став складовою інформаційної війни, що ведеться проти України", - констатував секретар Радбезу. Він заявив, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення "повинна негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії цього антиукраїнського телеканалу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...