"Апостоли русского мира": Контингент донецьких бойовиків – кримінальники і ВІЛ-позитивні

Посланці "русского мира" прибувають на Донбас з судимостями та небезпечними хворобами.

Терористи "ДНР". Ілюстрація:obozrevatel.comВже неодноразово повідомлялося, що прибулі на окупований Донбас найманці з РФ часто мають судимість та небезпечні інфекції. Про це повідомляють Новини Донбасу, передають Патріоти України.

Так, в групі, присвяченій допомозі "добровольцям" з Росії міститься листування потенційних найманців, які мають судимість за статтями 185 і 289, комісовані з армії через хворобу псоріаз, ВІЛ-позитивні. При цьому хворий на ВІЛ пише, що він вже був в "ополченні" в 2014 році, і заспокоює іншого, що "кров на аналіз не беруть, то можна і не говорити про ВІЛ".

Невідомо, скільки таких "ополченців" в підрозділі російських найманців з Вологодської області РФ прибули в окуповану Макіївку Донецької області. Про це йдеться в повідомленні групи "Інформаційний спротив".

Прибулих найманців розмістили в гуртожитках Макіївського медичного училища. За наявними даними, контракт прибулих найманців передбачає зарплату близько 35 тис. руб в місяць, "надбавки" та "преміальні", в залежності від посад та участі в бойових діях, у загальній сумі від 50 до 90 тис. руб в місяць. Термін дії контракту – до 2018 р. Для тих, хто дослужить.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...